Powered By Blogger

miercuri, 29 iunie 2011

TESTE INTELIGENȚĂ

http://funstufftosee.com/frogleaptest.html



http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/instructions_1.shtml

DESTRUCTURAREA POLIȚIEI ?

Astăzi a început marea brambureală în poliția romînă. S-au organizat ședințe unde cadrele au fost informate cu privire la noile scheme , dezastru total , au fost desfințate omare parte din funcții . Au fost desfințate și structuri formate din agenți de teren fiind trimiși la concurs. A nu se uita că unii dintre acești oameni lucrează cu documente secrete. SĂ VADĂ CINE TREBUIE .
Cei rămași în noile scheme vor da examene pentru posturi.Cei care pleacă la fel vor da examene pentru un număr redus de posturi de la secții fără a le asigura un post . Dacă nu vor acest examen vor fi puși la dispoziție trei luni după aceea vor fi dați afară fără drept de șomaj . Nu a fost aprobat nici dreptul la șomaj sau pensionarea celor peste 50 ani .Vor fi supuși examenului și cei peste 50 de ani care vor concura cu cei tineri în loc să fie scoși la pensie . Vă dați seama că se vor interna pentru a ieși la pensie medical și astfel am generat un prim motiv de șpagă , de cheltuire a mulți bani de către stat.
O aberație mare , o constitue trimiterea unui bolnav de cancer aflat în tratament pentru susținerea concursului , în loc să fie trimis la comisie și scos la pensie.
Un al doilea motiv de șpagă este generat de susținerea examenelor respectiv o mare parte vor trece examenele fiind titularizați pe noile posturi dacă vor oferi șpagă sau vor căra sacoșe la cine trebuie .
Una peste alta este o adevărată tragedie iar atmosfera din secții este dezastroasă având conotații politice . În momentul de față să ne ferească Dumnezeu de rele deoarece cei din poliție numai la protecția cetățeanului nu se gândesc.
Sper să nu mai continui acest articol.


SFAT - NU AȘTEPTAȚI EXAMENELE , DACĂ GĂSIȚI UN LOC LIBER MERGEȚI PE EL , INDIFERENT UNDE ESTE , DUPĂ VEDEȚI VOI CUM VĂ ORIENTAȚI. PRINCIPALUL ESTE SĂ FII AGĂȚAT ÎN SCHEMĂ , ,,SĂ FII ÎN CĂRȚI,,.DE CE , DEOARECE VOR RĂMÂNE O PARTE FĂRĂ LOC ÎN SCHEMĂ DUPĂ ORGANIZAREA CONCURSURILOR . ACUM ESTE MOMENTUL SĂ INTRAȚI ÎN LOCURILE LIBERE.